Ramen PVC

De voordelen:

  • Uitstekende isolatie
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • De meest budgetvriendelijke optie
  • De grootste stijlvrijheid

Maximale flexibiliteit voor een minimaal budget

PVC-ramen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en looks (aluminiumlook, houtlook, ...). Je bepaalt zelf de profielen voor je PVC-ramen. Wij geven jou gratis en vrijblijvend advies op maat van je woning.


PVC-ramen plaatsen biedt een uitstekende isolatie. Zowel akoestisch als thermisch. Ze zijn inbraakveilig, brandveilig en heel gemakkelijk in onderhoud. En dat allemaal tegen een aantrekkelijk prijskaartje.

Stijl en vorm

Wat je ook mooi vindt, het is mogelijk

PVC brengt vele voordelen in design met zich mee. Alle vormen en stijlen zijn mogelijk: inzethoeken, ronde of ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen, schuine of strakke lijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Bovendien is PVC onderhouds- en prijsvriendelijk.


Ga je voor een moderne, landelijke of klassieke stijl? Laat je creativiteit de vrije loop. Onze houtimitaties zijn niet van echt hout te onderscheiden. Je hebt hierbij de keuze uit vijf verschillende kleuren. Zoals gouden eik, die zorgt voor een warme uitstraling. Naast de houtimitaties zijn er 15 kleuren waaruit je kunt kiezen. Ook de keuze uit klink zijn enorm. Ze zijn er in messing, brons of roestvrij staal.


Laat ons weten wat je wensen zijn en wij gaan aan de slag. 

Welke kleur verkies jij?